...
  • GROOMING ACADEMY
  • מספרת כלבים WORK SPACE
  • מוצרי טיפוח
    • שמפו
    • מרככים
    • נפח ועיצוב
  • היגיינה
  • כלים לעיצוב השיער
    • מברשות
    • מגרדות
    • מסרקים
    • מספריים
    • כלי מריטה
  • ציוד למספרות
    • שולחנות
    • אמבטיות
    • מייבשי שיער
    • שונות
    • בגדי עבודה
    • מכונות תספורת ואביזרים נילווים
  • אביזרים שונים
  • מספרות (מועדון)
התחבר / הרשם
רשימת משאלות
Menu
התחבר / הרשם
Click to enlarge
עמוד הבית ציוד למספרות שולחנות ARTERO- עגלת כיסא Chair Trolley
ARTERO -זרוע מתכווננת Small Single Dog Grooming Arm המחיר ייחשף רק לבעלי מספרות רשומים צרו קשר למידע נוסף
חזרה לחנות
ARTERO- תיק למוצרי טיפוח Orange Backpack המחיר ייחשף רק לבעלי מספרות רשומים צרו קשר למידע נוסף

ARTERO- עגלת כיסא Chair Trolley

המחיר ייחשף רק לבעלי מספרות רשומים צרו קשר למידע נוסף

ARTERO- עגלת כיסא Chair Trolley A569
עגלת כיסא חזקה, נוחה ופרקטית.

מאפיינים:
ידית טלסקופית.
2 גלגלים.

גודל:
H50cm, W39cm, D35cm.

הוסף לרשימת המשאלות
15 People watching this product now!
קטגוריה: שולחנות תגיות: ARTERO, מייבש שיער
Share:

מוצרים קשורים

-18%

Kyklon – מפוח מנוע אחד חזק במיוחד RX Blower

מייבשי שיער
המחיר ייחשף רק לבעלי מספרות רשומים צרו קשר למידע נוסף
Clippertec - RX Kyklon Blower פליטת צליל נמוך: הגוף עם קיר כפול וטיפולים פנימיים מפחית פליטת קול, ומספק נוחות רבה יותר לחיית המחמד ולאיש המקצוע. צינור: אורכו 2 מטרים, זה מקל ומזרז את העבודה. נתונים טכניים הספק: 1,400 וואט.- 2 מהירות. מתח: 220 וולט (לא bivolt). מידות: 30.3 x 45.7 x 38 ס"מ. פליטת קול: 70 dB. משקל: 4.6 ק"ג. צבע : שחור. חומר גוף: פוליפרופילן.
הוסף לרשימת המשאלות
צפיה מהירה

ARTERO – מייבש שיער ידני – TROPIC HAND DRYER

מייבשי שיער
המחיר ייחשף רק לבעלי מספרות רשומים צרו קשר למידע נוסף
ARTERO - Tropic Hand Dryer מייבש ידני מקצועי ועוצמתי עם גריל קדמי מצופה טורמלין, מספק אוויר מיונן. מה שמספק לפרווה מראה בריא, בעל ברק ומלא לחות וחיוניות. מסיר חשמל סטטי. כפתורים השולטים במהירות ובטמפרטורה עם לחצן להוצאת אוויר קר. מגיע עם שני ראשים להחלפה ודיפיוזר. מאפיינים: כח 2500W. 2 מהירויות. 3 דרגות חום. כפתור אוויר קר. יציאת אויר - 115m / 3h. אורך 21.5 ס"מ. מכסה פילטר קל לפתיחה ולניקוי. שקט 71dB. משקל 530 גרם. כבל 3 מטר. מנוע AC כ - 2000 שעות עבודה רציפות.
הוסף לרשימת המשאלות
צפיה מהירה

Groom-X – מעמד לתפיסת צינור המפוח / מייבש שיער ידני – Professional Dryer Holder

מייבשי שיער
המחיר ייחשף רק לבעלי מספרות רשומים צרו קשר למידע נוסף
Groom-X Professional Dryer Holder האם אתם זקוקים ל'יד שלישית' נוספת (שתי ידיים חופשיות) לשגרת הייבוש של בעל החיים שלך?יש לנו את הפתרון המושלם עבורכם! בין אם אתם משתמשים במייבש ידני או בצינור של המפוח, המחזיק המקצועי נועד לעזור לכם לייבש ביעילות את בעלהחיים תוך שמירה על שתי הידיים פנויות להברשה וטיפוח.המחזיק המקצועי הוא עמיד וחזק להפליא, המסוגל לתמוך בבטחה במשקל של כל מייבש שיער ידני ואו צינור המפוח. הוא משיג זאת בעזרת חוט/מכווץ אלסטי, מה שהופך אותו לכלי רב תכליתי עבור הגדרות שונות, כולל שימוש ביתי, בדרכים, תערוכות כלבים וטיפוח מקצועי.הודות לעיצוב הידידותי למשתמש שלו, אתה יכול לייבש במהירות ובקלות את הכלב, החתול או כל חיית מחמד אחרת, ולהוסיף ביעילות את היד הנוספת שחיפשת. תכונות מפתח כוללות: מחזיק רב תכליתי: מתאים גם למייבשי ידיים וגם לצינורות המפוחים. חיבור והסרה קלים על משטחי שולחן בעובי של עד 12.5 ס"מ. מוט מתכוונן ואלסטי בגובה 70 ס"מ. המייבש מחובר באמצעות חוט אלסטי נוח, המבטיח חיבור פשוט ובטוח. לולאה כלולה.  
הוסף לרשימת המשאלות
צפיה מהירה

ARTERO – שולחן מתקפל עם מוט ריסון (ידית נשיאה) וגלגלים EXPO TABLE WHEELS ARM PULL

שולחנות
המחיר ייחשף רק לבעלי מספרות רשומים צרו קשר למידע נוסף
ARTERO - Adjustable Table With Arm שולחן מתקפל לתערוכות או לעבודה מקצועית, מתקפל בקלות לתעבורה בעל יציבות נפלאה. תכונות: כולל מוט ריסון עם רצועת ריסון. וגלגלים. * מוט הריסון פועל גם כידית לגרירת השולחן על הגלגלים. מידות הלוח 90X60 ס"מ. גובה 76 ס"מ. משקל מקסימלי על השולחן : 100 ק"ג. משקל : 18.7 ק"ג.
הוסף לרשימת המשאלות
צפיה מהירה

ARTERO – מייבש שיער מקצועי לכלבים ולחתולים Dryer Pin8-S Black

מייבשי שיער
המחיר ייחשף רק לבעלי מספרות רשומים צרו קשר למידע נוסף

Artero - Dryer Pin8-S Black מייבש שיער מקצועי לכלבים ולחתולים הנותן לנו עבודה ללא ידיים המאפשר לכוון את זרימת האוויר לשולחן או לאזור הייבוש. רגל מתכווננת לגובה מ-80 עד 130 ס"מ. בסיס יציב עם 4 גלגלים עם בלמים על 2 מהם. גובה מרבי של המייבש עם ראש מנוע: 175 ס"מ. זרימת אוויר: 85 ליטר/שניה. הספק: 2,200W. זרבובית כיוונית מסתובבת 360 מעלות. מסנן קל להסרה וניקוי. זרימת אוויר וטמפרטורה מתכווננות ללא תלות זה בזה. שקט. עבודה במקסימום: 65 dB.

הוסף לרשימת המשאלות
צפיה מהירה

Groom-X – מייבש שיער ידני ציקלון – Cyclon-X Hand Dryer

מייבשי שיער
המחיר ייחשף רק לבעלי מספרות רשומים צרו קשר למידע נוסף
Groom X - Cyclon-X Hand Dryer המייבש הידני האולטימטיבי לכל בעל מקצוע וחובבי חיות מחמד שדרגו את הטיפוח שלכם עם Groom X Cyclon-X, המייבש הידיני החזק ביותר בשוק, שתוכנן במיוחד עבור בעלי החיים. בין אם אתם ספרים מקצועיים, חובבי תערוכות, או בעל חיית מחמד מסור, ה-Cyclon-X הוא הכלי הרצוי שלכם להשגת תוצאות ללא רבב. כוח ללא תחרות, תוצאות לא ייאמן חוו את החוזק של המייבש הידני המדהים הזה, שתוכנן לספק כוח ייבוש שאין שני לו. זרימת האוויר המהירה שלו מפחיתה באופן דרסטי את זמן הייבוש, מה שהופך את הפעלות הטיפוח ליעילות יותר ופחות מלחיצות עבורנו ועבור בעל החיים.מיועד לכל הגזעים ולכל הפרוות: מהפרווה העבה ביותר של כלבי תערוכות ועד לפרוות העדינות של חיות המחמד הביתיות, ה-Cyclon-X מתמודד עם הכל. ההגדרות המתכווננות שלו נותנות מענה לסוגי שכבות שונים, מה שמבטיח חווית ייבוש מושלמת וללא נזקים בכל פעם. נוחות פוגשת נוחיות : למרות הביצועים העוצמתיים שלו, מייבש היד Groom X פועל במינימום רעש, שומר על בעל החיים רגוע ונוח. העיצוב הארגונומי והמבנה קל משקל שלו הופכים אותו לנוח לשימוש, ומציעים שליטה מקסימלית וקלות עבור פעולות טיפוח ארוכות. איכות מקצועית, ידידותית לבית אמצו את האיכות של מייבש ברמה מקצועית בנוחות של ביתכם. ה-CYCLON-X אינו מיועד רק למכוני טיפוח; זהו כלי חיוני לכל בעל חיית מחמד שרוצה את הטוב ביותר עבור חברו הפרוותי. פונקציית זיכרון מתקדמת בקרת טמפרטורה לעולם אל תדאגו לגבי איפוס ההגדרות המועדפות עליכם. מייבש זה זוכר את הגדרת החום והמהירות מההפעלה האחרונה שלכם, ומבטיח חווית ייבוש עקבית ונוחה בכל פעם. מחולל ננו יונים מהפכני +/- מצויד במחולל ננו יונים חדשני המייצר 300 מיליון יונים שליליים וחיוביים, הוא מבטיח גימור חלק ומבריק. טכנולוגיית אפקט פלזמה זו מנטרלת חשמל סטטי ומשפרת את טיפוח הפרווה, ומותירה את הפרווה של בעל החיים בריאה יותר ומבריקה יותר. הכל בפרטים: מנוע: מנוע DC ללא מברשות במהירות 110,000 סל"ד מהירות אוויר: עד 24 מטר לשנייה נפח אוויר: 0 מ"ק לדקה רמת רעש: 75dB (סביבה קונבנציונלית), 55dB (מעבדת בדיקה שקטה) משקל: 350 גרם בקרת טמפרטורה: טכנולוגיית בקרת טמפרטורה חכמה עם מיקרו-מעבד Thermo-Control המנטר את טמפרטורת האוויר 100 פעמים בשנייה, כדי למנוע נזק לפרווה. 3 הגדרות חום: - נמוך: 45 מעלות צלזיוס - בינוני: 50 מעלות צלזיוס - מקסימום: 70 מעלות צלזיוס היכנסו לעולם שבו טיפוח פוגש מצוינות. ה-Groom X Cyclon-X הוא יותר מסתם מייבש - הוא הצהרה על המחויבות שלכם לרווחה ולמראה של בעל החיים.
הוסף לרשימת המשאלות
צפיה מהירה

Groom Professional – מפוח 2 מנועים Luxor Lx-2500 Double Motor Blaster

מייבשי שיער
המחיר ייחשף רק לבעלי מספרות רשומים צרו קשר למידע נוסף
Groom Professional Luxor Lx-2500 Double Motor Blaster Luxor LX-2500 Double Motor Blaster הוא תחנת כוח המיועדת לספרים מקצועיים הדורשים יעילות במספרות שלהם. מפוח זה כולל מנועים יפניים עמידים המספקים כוח ונפח אוויר ללא תחרות, ומגיעים למהירויות מרשימות של עד 73,200 רגל לדקה. מערכת זרימת האוויר הייחודית מגיעה ליחס אנרגיה גבוה יותר, וחוסכת כ-30% בצריכת האנרגיה תוך צמצום זמן הייבוש. עם בקרת מהירות משתנה, מפוח זה מושלם להסתגלות לסוגי פרווה שונים, מבעלי חיים קטנים יותר, עבניים או עדינים יותר לפרוות כפולות אימתניות. מעטפת ה-ABS מבטיחה עמידות, ורמת הרעש הנמוכה של 78dB הופכת אותו לנוח לשימוש בכל סביבת טיפוח.
הוסף לרשימת המשאלות
צפיה מהירה

Laifen – מייבש שיער ידני עוצמתי ושקט – Hand Dryer

מייבשי שיער
המחיר ייחשף רק לבעלי מספרות רשומים צרו קשר למידע נוסף
Laifen - Hand Dryer שפר את ציוד הטיפוח שלכם עם מייבש שיער Laifen. עוצב מתוך מחשבה על בטיחות בעל החיים, זרימת האוויר החזקה וההגדרות המתכווננות שלו נותנות מענה לסוגי הפרוות השונים. פעולת הרעש הנמוכה שומרת עליהם רגועים, בעוד שהטיפול היוני המובנה מפחית חשמל סטטי וקשרים לפרוות בריאות ומבריקות יותר. קל משקל ועמיד, הכלי המקצועי הזה מבטיח תהליך טיפוח נוח גם למטפל וגם לבעל החיים. מייבש השיער של Laifen, הכולל 200 מיליון יונים שליליים מרשימים לשיער משיי ללא מאמץ וללא קרזול. הטכנולוגיה היונית המתקדמת אוטמת לחות לתוך הפרווה, משפרת את הברק הטבעי ומשאירה פרווה זוהרת להפליא. תגידו שלום לפריז / חשמל סטטי ושלום לתוצאות באיכות הסלון. חוויה אולטימטיבית עם תכונת אור הטבעת LED החדשנית. מתחלף בקלות בין שלושה צבעים: אדום לאוויר חם של 80 מעלות, צהוב / כתום לאוויר חם של 50 מעלות וכחול לאוויר קר. הפעילו את מצב המחזור בלחיצה פשוטה של ​​2 שניות, מה שמאפשר למייבש השיער להחליף אוויר חם וקר במרווחים קבועים. תהנה מפגישת טיפוח שלווה עם עיצוב הרעש הנמוך שלנו. מייבש השיער היוני פועל ב-59dB בלבד, תוך שהוא מספק ביצועים מהשורה הראשונה. מפרט מוצר: מידות המוצר 277x70x89 מ"מ צבע: שחור מט מקור כוח: חשמלי עם כבלים אורך חוט: 1.8 מ' הספק מדורג: 1600W מתח: 220-240V תדר מדורג: 59HZ משקל המוצר: 407 גרם  
הוסף לרשימת המשאלות
צפיה מהירה

יצירת קשר

אם יש לכם איזה שאלה בקשה או כל דבר אחר נשמח לשמוע ולעזור לכם ככל הניתן​

כתובת

2

הכתובת התנופה 4 תל אביב

שעות עבודה

5

לכל שאלה לפנות
וואטסאפ: 0545940020

דוא״ל

4

robertraviv@gmail.com

מספרי טלפון

6

054-594-0020
050-695-4800
058-794-0020

אנחנו גם פה

  • GROOMING ACADEMY
  • מספרת כלבים WORK SPACE
  • מוצרי טיפוח
    • שמפו
    • מרככים
    • נפח ועיצוב
  • היגיינה
  • כלים לעיצוב השיער
    • מברשות
    • מגרדות
    • מסרקים
    • מספריים
    • כלי מריטה
  • ציוד למספרות
    • שולחנות
    • אמבטיות
    • מייבשי שיער
    • שונות
    • בגדי עבודה
    • מכונות תספורת ואביזרים נילווים
  • אביזרים שונים
  • מספרות (מועדון)
מפת אתר
  • GROOMING ACADEMY
  • מספרת כלבים WORK SPACE
  • מוצרי טיפוח
    • שמפו
    • מרככים
    • נפח ועיצוב
  • היגיינה
  • כלים לעיצוב השיער
    • מברשות
    • מגרדות
    • מסרקים
    • מספריים
    • כלי מריטה
  • ציוד למספרות
    • שולחנות
    • אמבטיות
    • מייבשי שיער
    • שונות
    • בגדי עבודה
    • מכונות תספורת ואביזרים נילווים
  • אביזרים שונים
  • מספרות (מועדון)
  • GROOMING ACADEMY
  • מספרת כלבים WORK SPACE
  • מוצרי טיפוח
    • שמפו
    • מרככים
    • נפח ועיצוב
  • היגיינה
  • כלים לעיצוב השיער
    • מברשות
    • מגרדות
    • מסרקים
    • מספריים
    • כלי מריטה
  • ציוד למספרות
    • שולחנות
    • אמבטיות
    • מייבשי שיער
    • שונות
    • בגדי עבודה
    • מכונות תספורת ואביזרים נילווים
  • אביזרים שונים
  • מספרות (מועדון)
  • רשימת משאלות
  • התחבר / הרשם

התחבר

סגור

שחכתי את הסיסמה?

אין לך חשבון עדין?

צור חשבון חדש

ARTERO- עגלת כיסא Chair Trolley

המחיר ייחשף רק לבעלי מספרות רשומים צרו קשר למידע נוסף
הוסף לרשימת המשאלות
התחל להקליד כדי לראות מוצרים שאתה מחפש.
חנות
רשימת משאלות
0 items עֲגָלָה
החשבון שלי